144 γρήγοροι έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) από τον Δήμο Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας την πρόληψη για την διασπορά του ιού Covid-19 ανακοινώνει ότι σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 144  γρήγοροι έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) από τον Δήμο Λεβαδέων  σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας σε πολίτες, στο κτήριο του Παλιού Δημαρχείου, λόγω του ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για την διενέργεια των τεστ στην αρχική τοποθεσία διεξαγωγής τους. Η συμμετοχή των πολιτών ήταν μεγάλη. 

Διενεργήθηκαν 144 έλεγχοι, εκ των οποίων τα 143 δείγματα ήταν αρνητικά και 1 πιθανά θετικό. 

Ευχαριστούμε το παράρτημα Θήβας του Ε.Ο.Δ.Υ. και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας. Ο Δήμος Λεβαδέων βρίσκεται στο πλευρό όλων των δημοτών και συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόληψη της διασποράς του ιού Covid-19 και την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Share...
  • 3
  •  

nea

Next Post

Δήμος Θηβαίων: Mαζική η προσέλευση των πολιτών στα rapid tests

Δε Φεβ 8 , 2021
Ο Δήμος Θηβαίων πραγματοποίησε σήμερα δωρεάν ελέγχους ανίχνευσης αντιγόνου(rapid test) για τους πολίτες, στο πλαίσιο των δράσεων για την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου Covid-19. Η δράση πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο, σε συνεργασία με την Ομάδα διαχείρισης Covid-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Κατά τη διαδικασία μαζικής δειγματοληψίας πραγματοποιήθηκαν 129 rapid tests, εκ των οποίων διαγνώσθηκαν […]