Με επιτυχία αντιμετωπίστηκε το πρώτο κύμα κακοκαιρίας στην Π.Ε. Βοιωτίας

Με επιτυχία αντιμετωπίστηκε το πρώτο κύμα κακοκαιρίας από τις 01.00 π.μ. ως τις 11.30 π.μ. Το πρωί επιχείρησαν εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες σε όλο το μήκος και πλάτος του νομού. Το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Βοιωτίας παρέμεινε ανοιχτό .

Απρόσκοπτα λειτούργησαν οι εμβολιασμοί των συμπολιτών μας σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα του νομού μας. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.  

 Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τον Περιφερειακό Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας κο. Κωνσταντίνο Καραμπέτσο, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το ΔΕΔΗΕ και τα νοσοκομεία μας. Η Πολιτική Προστασία και οι τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε. Βοιωτίας συνεχίζουν να παραμένουν μάχιμες και σε επιφυλακή. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ όσο και της 114 πτέρυγα  μάχης Τανάγρας θα ακολουθήσει νέο σφοδρό κύμα από τις 20.00 μ.μ. έως και την Δευτέρα το μεσημέρι.«Η επέλαση του χιονιά αντιμετωπίστηκε ως τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς να υπάρχουν προβλήματα . Παρακαλούνται όλοι να ελαχιστοποιήσουν  τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες αν χρειαστεί να μετακινηθούν. Τηλέφωνα  Επικοινωνίας:  22610 29036 -22613 50199-6941 414 048. Παραμένουμε σε επιφυλακή, παραμένουμε μάχιμοι, είμαστε εδώ». Τόνισε στις δηλώσεις της η αντ/ρχης  Φανή Παπαθωμά.                

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

«Να καταβληθεί άμεσα η έκτακτη ενίσχυση στα ΚΤΕΛ»

Κυ Φεβ 14 , 2021
Ο βουλευτής Βοιωτίας, Γιώργος Μουλκιώτης, με κοινοβουλευτική παρέμβαση – ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Υποδομών & Μεταφορών, την οποία υπογράφουν και άλλοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, ζητά την άμεση καταβολή της έκτακτης ενίσχυσης στα ΚΤΕΛ. Στην ερώτησή του, ο βουλευτής επισημαίνει ότι τον Ιούλιο του 2020 έχει ψηφιστεί διάταξη σύμφωνα με […]