Η Pipelife κατεβάζει τους διακόπτες του εργοστασίου στη Θήβα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε το κλείσιμο της βιομηχανίας πλαστικών ειδών Pipelife που εδρεύει στη Θήβα και απασχολεί 70 εργαζόμενους. 

Μας ανησυχεί ιδιαίτερα το γεγονός σε μια περίοδο με την πανδημία σε έξαρση, την ανεργία να χτυπά κόκκινο και την οικονομική κρίση να κορυφώνεται, μια παραγωγική μονάδα να κλείνει και να αφήνει 70 εργαζόμενους στο δρόμο και τις οικογένειες τους σε οικονομικό αδιέξοδο.

Αυτό σημαίνει αποβιομηχάνιση, κοινωνική αποδιάρθρωση και οικονομική συρρίκνωση για την περιοχή αλλά και για την οικονομία της χώρας. Είναι μια μονάδα παραγωγής πλαστικών ειδών, που λειτουργεί για χρόνια στην περιοχή και ενδεχομένως το κλείσιμό της να δημιουργεί κενό στην παραγωγική αλυσίδα άλλων μονάδων της περιοχής.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους και καλούμε το Υπουργείο Βιομηχανίας να παρέμβει για να αποτρέψει το κλείσιμο της μονάδας.

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

Κλειστά Νηπιαγωγεία – Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και Παιδικοί – Βρεφικοί σταθμοί του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων την Τρίτη

Δε Φεβ 15 , 2021
Με απόφαση του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου, η οποία έλαβε υπόψη της: τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες,που αναμένεται να επιδεινωθούν. Τη σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων Τη ΤΡΙΤΗ ,16-2-2021,δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων , καθώς και οι Δημοτικοί  παιδικοί και βρεφικοί […]