Απάντηση Δημάρχου Λεβαδέων στο Συνδυασμό Αλλάζουμε Σελίδα

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας απαντά στο  Δελτίο Τύπου του συνδυασμού “Αλλάζουμε Σελίδα” με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά την δημοσιοποίηση του “έντονου προβληματισμού” και της “βαθύτατης ανησυχίας” του συνδυασμού “Αλλάζουμε Σελίδα”, θα ήθελα να απαντήσω άμεσα στον κ. Καραμάνη, ώστε να τον καθησυχάσω και να μην τον υποβάλλω στη βάσανο της αναμονής έως την διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Καραμάνη ορθώς αναφέρει πως η ανάκληση Αντιδημάρχου πριν την λήξη της θητείας του απαιτείται να είναι ειδικώς αιτιολογημένη από τον Δήμαρχο, όμως στη δική μας περίπτωση δεν πραγματοποιήθηκε ανάκληση Αντιδημάρχου ή Αντιδημάρχων, αλλά εκ νέου τοποθετήσεις, έπειτα από ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ όλων των Αντιδημάρχων.

Θέλω να ελπίζω πως ο κ. Καραμάνης δεν αμφισβητεί το εκ του νόμου δικαίωμα μου να διοικώ τον Δήμο, έχοντας την πλήρη ευθύνη γι’ αυτό και να διανέμω αρμοδιότητες μεταξύ των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας, σύμφωνα με την κρίση μου.

Άλλωστε γι’ αυτό θα κριθώ!»

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Σχετικά με τις εξελίξεις της πανδημίας στη Λοκρίδα

Τε Μαρ 3 , 2021
Στην περιοχή της Λοκρίδας ιδιαίτερα στη Μαλεσίνα μετά το ολικό κλείσιμο της κωμόπολης, της απαγόρευσης κάθε μετακίνησης ως η απόλυτη λύση στο πρόβλημα της πανδημίας, η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη, την ίδια ώρα που κραυγάζουν οι ελλείψεις αντιμετώπισης της πανδημίας  ιδιαίτερα από το Κέντρο Υγείας Αταλάντης.       Ο κ. Σπανός  […]