Στήριξη στους εργαζόμενους της Pipelife από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά

Πλήγμα για τους 70 εργαζόμενους, την τοπική οικονομία και τη Βοιωτία αποτελεί η απόφαση αναστολής λειτουργίας του εργοστασίου της Pipelife στη Θήβα. Σε μία πρωτόγνωρη και παγκόσμια υγειονομική κρίση κάθε έννοια αποβιομηχάνισης, αποτελεί καίριο χτύπημα στην κοινωνία που δοκιμάζεται απέναντι στον «αόρατο» εχθρό, του κορωνοιού.            

Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα μέσω του προγράμματος της μη επιστρεπτέας ενίσχυσης με 25 εκατ. ευρώ τους πληττόμενους κλάδους των επιχειρήσεων που παραμένουν μέχρι και σήμερα κλειστοί λόγω της πανδημίας ενώ διεκδικεί μέσω του ΕΣΠΑ νέα χρηματοδότηση για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.                              

Στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας και μέσω σχετικών εισηγήσεων καλούμε την ελληνική κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία στην άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση αναστολής λειτουργίας του εργοστασίου της pipelife. Τέτοιες κινήσεις δεν βοηθούν την κοινωνία να σταθεί όρθια, το στιγμή που προσπαθεί να μείνει ασφαλείς.

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

Επίσκεψη Μουλκιώτη στο Δήλεσι. Το 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου σε αίθουσες με γυψοσανίδες και ISOBOX, για 245 μαθητές

Πε Μαρ 4 , 2021
Ο Βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης,επισκέφθηκε το Δήλεσι και ήρθε σε επικοινωνία με κατοίκους και επαγγελματίες.  Επίσης, επισκέφθηκε το 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον κ. Θωμά Ζάχαρη, Διευθυντή του Σχολείου και τον κ. Χρήστο Ηλία, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δηλεσίου.  Το κεντρικό θέμα […]