Παχυλοί μισθοί στελεχών έναντι απλήρωτων εργαζόμενων του Χ.Κ Παρνασσού

Με επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών και τη διοίκηση της ΕΤΑΔ, το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου  Λιβαδειάς καταγγέλλει “την απαράδεκτη και αυθαίρετη συμπεριφορά της Διοίκησης της ΕΤΑΔ  Α. Ε., η οποία, με δικαιολογία λόγους οικονομίας, δεν πληρώνει δεδουλευμένες υπερωρίες των εργαζομένων του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, που έχουν γίνει για τη φύλαξη του Χιονοδρομικού Κέντρου, εξασφαλίζοντας  μειωμένο κόστος φύλαξης, από αυτό που θα πλήρωνε η ΕΤΑΔ, σε περίπτωση φύλαξης από Ιδιωτική Εταιρεία”.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το Ε.Κ, η ΕΤΑΔ θέτει σε διαθεσιμότητα (6) έξι εργαζόμενους “που παίρνουν μισθούς πείνας” ενώ “αντίθετα η Διοίκηση της ΕΤΑΔ  έχει δημιουργήσει μία Επιτροπή, από  στελέχη με παχυλούς μισθούς, να εποπτεύει τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, τη στιγμή που αυτό  είναι κλειστό”.

Στη συνέχεια της επιστολής γίνεται λόγος για “απαράδεκτες καταστάσεις από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Βλαστό, για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού” και τίθεται το ερώτημα:

Κύριε  Υπουργέ και κύριε Πρόεδρε της ΕΤΑΔ

Για όλα τα παραπάνω που κάνει ο κ. Βλαστός είστε ενήμεροι;

Εάν ναι, τα επικροτείτε;

Τέλος το Ε.Κ απαιτεί:

  • Να ανακληθούν οι αναστολές των 6 συμβασιούχων
  • Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων
Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Αναστολή αρκετών αθλητικών δραστηριοτήτων έως και τις 15 Μαρτίου στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου, αποφάσισε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων - Προπονήσεις και αγώνες μόνο για ορισμένα επαγγελματικά πρωταθλήματα, κλειστά τα κολυμβητήρια

Πε Μαρ 4 , 2021
Έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, αναστέλλονται από σήμερα και έως τις 15 Μαρτίου η δυνατότητα προπονήσεων και αγώνων για όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, η λειτουργία και χρήση κολυμβητηρίων και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου ανά την επικράτεια. Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου έχουν ενταχθεί η Περιφέρεια […]