Τεστ Κορωνοϊου στη Δαύλεια

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την  πρόληψη της διασποράς του ιού Covid-19, ενημερώνει ότι την  Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 από τις 11:00 – 13:00 θα πραγματοποιήσει γρήγορους ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊου  στην Κοινότητα Δαύλειας και συγκεκριμένα στο Κοινοτικό Κατάστημα. 

Θερμή παράκληση, να παρευρεθούν όσοι περισσότεροι πολίτες μπορούν.

Η διενέργεια των τεστ θα πραγματοποιηθεί από τον ιατρό και  Δημοτικό Σύμβουλο του συνδυαμού της ¨Λαϊκής Συσπείρωσης¨ κ. Πέτρο Αρκουμάνη. 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, τον ευχαριστεί για την διαθεσιμότητα του, καθώς και για την συμβολή του καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. 

Ο Δήμος Λεβαδέων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον περιορισμό της διασποράς του ιού Covid-19 και εφιστά στους πολίτες προσοχή και ευλαβική τήρηση των μέτρων. 

Share...
  • 4
  •  

nea

Next Post

Rapid test την Παρασκευή στην Αλίαρτο

Πε Μαρ 11 , 2021
Μαζικά rapid test , σε δημότες θα διενεργηθούν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  12-3 -2021 στην Λ. ΑΘΗΝΩΝ στο ύψος της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ (Πέτρινα Κτίρια )  , σε συνεργασία του Δήμου Αλιάρτου –Θεσπιέων με τον ΕΟΔΥ και την Π.Ε. Βοιωτίας . ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 09.00 πμ έως 12.00.  Οι δημότες με μια απλή και συντομότατη […]